The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Jag vill bli kontaktad idag

*Obligatoriskt

Önskad kontaktmetod:
Välj hur du vill bli kontaktad av oss
E-post
Telefon
SMS

Din integritet är viktig för oss. Genom att klicka på ”Skicka din förfrågan” så godkänner du våra villkor och att du har läst vår Cookie Policy.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Form Ends

Om oss

Elavon är en global kortinlösare, med över 2 miljoner kunder, som erbjuder smidig hantering av betalningstransaktioner för företag över hela världen. Vi är en ledande aktör av kortinlösen både i Norden och globalt.

Ta en närmare titt på det arbete vi gör och de företag vi hjälper. Utforska våra betallösningar och upptäck vad vår teknik kan göra för dig.

Faster Payments. Your money, your way

Topp 5 Globala Betalningsleverantörer

Med mer än 2 miljoner kunder i över 30 länder, rankas Elavon konsekvent bland de fem största betalningsleverantörerna i världen.

Image1

Dotterbolag till U.S. Bank Company

Vi är ett dotterbolag till U.S Bank. Banken är den femte största kommersiella banken i USA och är rankat som ett av världens mest etiska företag.1

Image1

6 Miljarder Transaktioner varje år

Elavon hanterar årligen över fem miljarder transaktioner världen över  till ett beräknat värde av över 450 miljarder dollar per år.

Image1

Branschspecifika Betallösningar

Vi förenar vårt åtagande inom innovation med datasäkerhet och hög finansiell stabilitet, för att erbjuda specifika lösningar utformade för att möta det unika behovet hos just din bransch

1 Ethisphere 2020 World's Most Ehtical companies - http://www.worldsmostethicalcompanies.com/honorees/

Ledning

Jamie Walker CEO, Elavon

View More

Utmärkelser

Vi är kända av företag över hela världen som en ledande leverantör av betallösningar. Vi strävar efter att leverera den högsta standarden på både service och teknik till varje kund, och i vårt arbete med att nå det målet så har vi erhållit både erkännande och utmärkelser från alla branscher.

The 2016 Bronze Stevie American Business Award for New Products/Services in eCommerce

The Stevie Awards uppmärksammar internationella organisationer som på olika sätt lämnat ett positivt bidrag till företagsvärlden, och prisade Elavon 2016 för vår Commerce SDK-programvara.

The 2016 Cornerstone OnDemand Rave Award for Transformational Talent Strategy

Cornerstone levererar Learning and Talent Management-system till företag över hela världen, och prisade Elavon 2016 för vårt Talent Management System. 

The 2016 CMA Contactless & Mobile City Initiative Award.

Uppmärksammar företag som arbetar för att öka acceptansen för Contactless och NFC-tekniken. Elavon vann CMA-priset för Cork Cashes Out-kampanjen, efter vilken korttransaktionerna ökade med 2 % i Cork.

The 2017 TAG FinTech Award

Elavon mottog TAG FinTech-priset för att ha uppnått resultat med Talech™-lösningen i syfte att driva FinTech-innovationen framåt.

Top Industry Leader Award (Poland)

Elavon Polen vann European Top Industry Leader-priset för att ha tredubblat intäkterna i Polen samt skaffat nästan 20 000 nya kunder.  

2016 ISE North America Project of the Year Finalist

År 2016 uppmärksammades Elavons viktiga framsteg vad gäller säkerheten vid implementeringen av SecurityON-programmet av Information Security Executive of the Year Awards.

Global närvaro

Vi hanterar över 5 miljarder transaktioner varje år för kunder över hela världen, till ett värde över 450 miljarder dollar. Vi förstår hur fort betalbranschen förändras. Vi fokuserar på att hålla våra partners uppdaterade med de allra senaste innovativa lösningarna, som ger förbättrade kundupplevelser och följer gällande regelverk. Med Elavons betallösningar kan du genomföra transaktioner över tre kontinenter. Utforska vår globala närvaro här. 

Våra kontor

Vi har kontor i Europa och Nordamerika. I Norden har vi ett kontor i Göteborg och Oslo. Vi strävar hela tiden efter att öppna på nya platser för att få närmare kontakt med nya kunder och kulturer. Vi tror att det är viktigt att ha en lokal närvaro.

Nordamerika

Atlanta

Denver

Knoxville

Minneapolis

San Francisco

Tampa

Toronto

Europa

Arklow

Dublin

Frankfurt

London

Madrid

Oslo 

Warsaw

Gothenburg