The site you requested may not be relevant in your area.

country flag

Tillsammans blir vi bättre!

Med Elavon som Partner hanterar vi din kortinlösen och dina kunder får tillgång till alla internationella kort.

Stärk relationen med dina kunder genom att erbjuda våra säkra och ledande betalningslösningar. Som Partner till Elavon ger vi dig goda förutsättningar för att kunna ge dina kunder konkurrenskraftiga priser. Vi hjälper dig att ha full kontroll över alla delar i värdekedjan genom en central plattform.

Vi är globala, vilket betyder att du enkelt kan expandera internationellt. Våra lösningar är riktade mot butiker, hotell restauranger, e-handel, omnichannels mfl. Elavon som kortinlösare är bankoberoende, hanterar över 180 valutor och genomför internationella transaktioner för över 1.3 miljoner kunder. Dina kunder får tillgång till alla sorters betalningsalternativ med Visa, MasterCard, UnionPay, JCB, American Express och Diners/Discover.

Vi erbjuder en rad olika partnermodeller, alla uppbackade av en dedikerad och kunnig partneransvarig. Vår kundservice är öppen dygnet runt, 365 dagar om året. Vi har support över hela världen, inklusive de nordiska länderna. 

Bli en Partner till oss i dag! Vi ser till att betalningarna hanteras enkelt, tryggt och säkert. 

 

Vill du bli Partner?

partner.nordic@elavon.com

Våra Partners är banker, finansinstitut, ISO-er, programleverantörer, kassaleverantörer och betalningsportaler över hela världen. 

Finansiella Institut

Som förstahandsvalet av inlösare för många banker och finansiella institut förstår vi vikten av att leverera en betallösning för varje typ av bankpartner. Tack vare vår omfattande branscherfarenhet och support, så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som fokuserar på dina kunders behov och stärker ditt anseende.

Fristående Försäljningsorganisationer (ISO)

Engagera kunder och driv företagets tillväxt med en rad smarta, säkra och multifunktionella betallösningar utformade för ISOs. Gå med i en växande gemenskap med över 30 ISO-partners. Utforska den briljanta servicen och tekniska supporten hos en branschledande kortinlösare, som driver betalningar i alla miljöer och i alla delar av världen. 

Integrerade Betallösningar (IPS)

Leverera friktionsfria betalningsupplevelser för dina kunder, oavsett var och hur de gör affärer. Vår teknik är utformad för att hjälpa dig möta de unika utmaningar som företag står inför, och se till att du sticker ut från mängden som en konkurrenskraftig partner i betalbranschen.

Referenspartners

Vill du hjälpa din organisation att växa? Elavons modell för referenspartners är en win-win för alla parter. Våra partnerprogram ger globala perspektiv.