The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Jag vill bli kontaktad idag

*Obligatoriskt

Önskad kontaktmetod:
Välj hur du vill bli kontaktad av oss
E-post
Telefon
SMS

Din integritet är viktig för oss. Genom att klicka på ”Skicka din förfrågan” så godkänner du våra villkor och att du har läst vår Cookie Policy.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Form Ends
Your Business

Våra lösningar

Med kortinlösen från Elavon kan du lita på att betalningarna sker på ett enkelt sätt. Elavon tillhandahåller säkra och pålitliga transaktioner för alla typer av företag. Vi hanterar dagligen korttransaktioner för Visa, Mastercard, JCB, UnionPay, Diners Club och American Express för över 1.3 miljoner kunder världen över. Våra system stödjer även ApplePay, Samsung Pay, Fitbit Pay och mobila plånböcker. Låt dina kunder välja hur de vill betala. Låt oss ta hand om resten.

Små och Medelstora Företag

Säkra och enkla betalningar är viktigt, oavsett storleken på ditt företag. Våra prisvärda och flexibla betallösningar gör det enkelt för dig att ta betalt, oavsett marknad.

Stora Företag

Bara för att ditt företag är större så betyder inte det att dina betallösningar måste vara komplicerade. Elavon är en kortinlösare för globala företag runt om i världen. Vår inställning är enkel: du behöver bara en kortinlösare för att hantera alla betalningar!

Skapa en betallösning utifrån ditt företags behov

img1

Expandera Online

Är du redo att ta ditt företag och dina affärer online? Vi vill hitta rätt betallösning för dig.  Tillsammans hittar vi den bästa lösningen utifrån dina kommersiella behov. 

img2

Få ditt företag att växa

Vi är med dig när ditt företag växer. Vi implementerar en betallösning utformad för att kunna växa och expandera tillsammans med dig!

img3

Det är lätt att byta kortinlösare

Dina kunder förväntar sig enkla, säkra och trygga betalningar. Vi värdesätter service och säkerhet i våra lösningar . Våra system säkerställer att dina kunder alltid kan betala var som helst och när som helst.