alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Jag vill bli kontaktad idag

*Obligatoriskt

Önskad kontaktmetod:
Välj hur du vill bli kontaktad av oss
E-post
Telefon
SMS

Din integritet är viktig för oss. Genom att klicka på ”Skicka din förfrågan” så godkänner du våra villkor och att du har läst vår Cookie Policy.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Säljavdelningen

8:00 – 16:00

 +46 20 16 05 911


Om du redan är vår kund, vänligen fyll i
denna formulär

Form Ends

The site you requested may not be relevant in your area.

country flag

Lösningar

Acceptera Onlinebetalningar

Låt ditt företag ta steget ut på en global marknad, värderad till 2 triljoner pund[1], med en sömlös e-handelslösning som fungerar för både ditt företag och dina kunder. 

Bygg en onlinebetallösning för varje utmaning: skydda kortuppgifter med spetsteknologi inom säkerhet samt de senaste branschverktygen mot bedrägerier, analysera trender med djupgående rapportering och förbättra kundupplevelsen med mångsidiga betalfunktioner. Integrera våra värdsidor för betalningar samt vårt API för att erbjuda internationell valutaomvandling, och de senaste alternativa betalningsmetoderna.

 

 

E-handelslösningar

En sömlös, säker betallösning för e-handel, skapad för att passa ditt företag och glädja dina kunder vid varje transaktion online.  

Välj att ta emot betalningar via en värdsida eller skräddarsy din betalprocess från början till slut med vårt API. Integrera med Shopify och Woocommerce, och erbjud dina kunder de senaste alternativa betalningsmetoderna. 

Valutalösningar

Valutalösningar tillför extra värde vid varje transaktion. Det gör e-handel enkelt för dina internationella kunder genom att priserna visas online, och kunderna kan betala i sin egen valuta. 

Våra lösningar hanterar automatiskt valutakursberäkningar, och säkerställer att kunderna vet exakt hur mycket de ska betala i varje steg av processen. På så sätt behöver de inte bli överraskade av okända transaktioner på sin kreditkortsräkning. 

online security

Säkerhetslösningar och bedrägeriskydd

Skydda kortuppgifter från hot med hjälp av PCI-certifiering.

Skydda dina betalningar med den senaste teknologin inklusive EMW 3D Secure.

Använd våra säkerhetskonsulttjänster för att hålla dig uppdaterad inför beslut, och implementera de bästa lösningarna för just ditt företag.

relationship

Vi värdesätter goda kundrelationer

Med en e-handelslösning från Elavon får du tillgång till en dedikerad Relationship Manager, samt kundservice dygnet runt. 

Vi finns till hands för att hjälpa dig öka värdet med din lösning: din Relationship Manager hjälper dig att sänka kostnader vid onlinebetalningar samt förbättra säkerhet och kundupplevelser.

partnership

Partnerskap

Arbeta med Elavon-certifierade partners för att öka värdet och attraktionen med din e-handelslösning.  

Våra partnerplattformar är funktionsrika och erbjuder en global räckvidd. Vi arbetar med hundratals finansiella institut och mjukvaruleverantörer för att skapa innovation inom betalbranschen, samt överkomma olika kommersiella utmaningar.

Analyser och Rapporter

Elavon Connect erbjuder rapporteringsverktyg som lägger ytterligare djup, tydlighet och fokus till dina affärsbeslut. 

Ta del av omfattande och detaljerad information som hjälper dig att skapa en väl underbyggd e-handelnärvaro som glädjer dina kunder och driver intäkterna online. 

Redo att sätta igång? Det är vi också!

(+46) 031-788 06 80

Mon-Fri 8:00 until 16:00

Kontakt