Heading
Heading

Betalningslösningar för kunder

Betalning med kort

Dina kunder kan ta emot alla former av betalning

Elavon erbjuder en helhetslösning för kortbetalning, avisering och support. Med en lösning från oss kan du ta emot betalning med kredit- och debetkort från Visa, JCB och MasterCard. Vi samarbetar med Diners Club, och förmedlar Diners Club-avtal.

Fungerar överallt

Betalningslösningar som täcker dina kunders behov

Elavons lösningar gör det möjligt att ta emot betalning med kort i alla relevanta situationer – i butik, på internet och via mobil, postorder eller telefonförsäljning.

Rapportering

Full kontroll och översikt över kundförhållandet

Genom att logga in på vårt nätbaserade verktyg iMerchantConnect får din kund tillgång till elektroniska aviseringar och detaljerade rapporter. iMerchantConnect är enkelt att starta upp och kräver inga extra programinstallationer.

www.merchantconnect.com

Kortsäkerhet

Skydda dina kunder och deras kortuppgifter

Våra lösningar uppfyller alla krav på säkerhet och är utformade efter PCI säkerhetsstandard. Vårt säkerhetsprogram ser till att dina kunders kortuppgifter behandlas på ett säkert och korrekt sätt. Det ger trygghet för både dig och kunden.

Service & Support

Vi erbjuder förstklassig kundservice

Elavon har tagit hand om kunder i över 20 år. Våra erfarna medarbetare är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med det du behöver. Vi erbjuder support på telefon från företagsservice, teknisk support samt en dygnet runt-öppen auktorisationstelefon.